Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 07.05.2024, 17:03

Миколаївська З О Ш І-ІІІ ступупенів

Меню сайту
Категорії розділу
Нарада при деректорі [32]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47
Форма входу

Каталог статей

Головна » Статті » Документація школи » Нарада при деректорі

ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ ЗАВІДУЮЧОЇ ШКІЛЬНОЇ ЇДАЛЬНІ
ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ ЗАВІДУЮЧОЇ ШКІЛЬНОЇ ЇДАЛЬНІ

Загальні вимоги:

призначається на посаду і звільняється з неї директором школи. Повинна мати середню професійну освіту (стаж роботи не менше 3-х років) , спеціальну підготовку за встановленою програмою. Особа, яка не має спеціальної підготовки чи необхідного стажу, але володіє достатнім практичним досвідом і виконує якісно і в повному обсязі покладені на неї посадові обов’язки, як виняток, може бути призначена на посаду на дану посаду;

підпорядковується безпосередньо директору школи;

у своїй діяльності керується постановами, розпорядженнями, наказами, іншими керівними і нормативними документами вищих інстанцій, які стосуються специфіки роботи шкільної їдальні, відповідними стандартами і технічними вимогами, правилами експлуатації обладнання, правилами і нормами охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту, а також Статутом і Правилами внутрішнього трудового розпорядку школи і цією Інструкцією;

постійно знаходитись на робочому місці з 7.30 до 15.30. Не покидати робоче місце без дозволу директора школи;

працює в режимі робочого тижня згідно з графіком, складеним виходячи з 40-годинного робочого тижня і затвердженим директором школи;

виконувати накази та розпорядження директора школи;

у період канікул, який не збігається з відпусткою, виконує господарські та інші роботи в шкільній їдальні відповідно до розпоряджень директора школи;

проходить інструктаж з техніки безпеки, охорони праці, виробничої санітарії і пожежної безпеки під керівництвом директора школи та відповідних служб міста;

працює в тісній взаємодії з класними керівниками щодо організації харчування учнів школи.

Організовує:

здійснення заходів з організації харчування учнів школи, дотримання санітарних і гігієнічних вимог у шкільній їдальні;

роботу виробництва, приготування, оформлення і відпуск готових страв високої якості; 

розподіл обов’язків поварів, складає графік виходу на роботу працівників їдальні, інструктує працівників по технології приготування страв; 

медичний огляд працівників їдальні за графіком, затвердженим керівником закладу освіти; 

роботу по профілактиці травматизму, обліку та аналізу випадків травм серед працівників їдальні; 

своєчасне замовлення на отримання обладнання, інвентаря, спецодягу; 

забезпечення виконання планів та завдань, доводить їх до працівників їдальні, контролює їх виконання; створює умови для підвищення рівня організації харчування учнів; 

Здійснює:

щоденний оперативний контроль за роботою працівників їдальні; 

експлуатацію і утримання в робочому стані холодильного, електричного та технологічного обладнання; 

виконання санітарних правил, правил по охороні праці, техніки безпеки, протипожежних заходів; 

міри по своєчасному забезпеченню виробництва продуктами харчування, робить замовлення постачальникам; 

правильність ведення статистичного обліку, представлення установленої звітності, перевіряє правильність складання калькуляції, встановлення цін; 

складання на основі вивчення попиту денного та циклічного меню; 

з членами бракеражної комісії бракераж готової страви; 

складання і представлення в бухгалтерію необхідних звітних матеріалів (меню, забірних листів), табеля на заробітну плату працівників їдальні; 

звітує про роботу шкільної їдальні перед директором школи;

отримання і зберігання продуктів харчування;

Контролює: 

норми закладки сировини, виходу готової продукції, забезпечує попередню перевірку її якості бракіражною комісією; 

дотримання технології приготування страв; 

якість отриманих товарів, наявності сертифікатів та іншої супроводжуючої документації; 

наявність санітарних книжок у працівників під час прийому їх на роботу;

стан здоров'я працівників їдальні.

Має право на:

участь в управлінні школою в порядку, який визначається Статутом школи;

ознайомлення із скаргами та іншими документами, які містять оцінку її роботи, надання щодо них пояснень;

захист своїх інтересів самостійно і/чи через представника, в тому числі адвоката, у судовому порядку у випадку дисциплінарного чи службового розслідування;

конфіденційність дисциплінарного (службового) розслідування, за винятком випадків, передбачених законом;

підвищення у встановленому порядку своєї кваліфікації за рахунок навчального закладу;

висування вимог до керівника закладу (письмово та усно) щодо дотримання положень нормативних документів з організації харчування учнів;

одержувати від керівника закладу освіти та його заступників інформацію нормативно-правового і організаційного характеру, ознайомлюється з відповідними документами;

забезпечення спецодягом, миючими засобами, інвентарем що необхідний для організації харчування учнів;

на обладнання робочого місця згідно з встановленими нормами, які забезпечують можливість виконання ним посадових обов'язків;

забороняти користуватися несправним обладнанням;

Відповідає:

за економію шкільних енергоносіїв: світла, тепла, води; 

дотримання санітарно-гігієнічних вимог у шкільній їдальні;

облік продуктів харчування, посуду, інвентарю та обладнання шкільної їдальні;

за невиконання чи неналежне виконання без поважних причин Статусу і Правил внутрішнього трудового розпорядку школи, законних розпоряджень адміністрації і педагогічних працівників школи, а також посадових обов’язків, встановлених цією Інструкцією, в тому числі за невикористання наданих прав, лаборант несе дисциплінарну відповідальність у порядку, визначеному трудовим законодавством;

за завдані школі чи учасникам навчального процесу у зв’язку з виконанням (невиконанням) своїх посадових обов’язків збитки лаборант несе відповідальність у порядку і в межах, визначених трудовим і/чи цивільним законодавством;
 
Категорія: Нарада при деректорі | Додав: Gorsky (09.12.2010)
Переглядів: 2605 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz