|
Каталог статей
ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ МИЙЩИКА ПОСУДУ
ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ МИЙЩИКА ПОСУДУ
Загальні вимоги: призначається на посаду і звільняється з неї директором школи. підпорядковується безпосередньо завідуючій їдальні школи; у своїй діяльності керується постановами, розпорядженнями, наказами, іншими керівними і нормативними документами вищих інстанцій, які стосуються специфіки роботи шкільної їдальні, відповідними стандартами і технічними вимогами, правилами експлуатації обладнання, правилами і нормами охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту, а також Статутом і Правилами внутрішнього трудового розпорядку школи і цією Інструкцією; постійно знаходитись на робочому місці з 8.00 до 16.00. Не покидати робоче місце без дозволу завідуючої їдальні; працює в режимі робочого тижня згідно з графіком, складеним виходячи з 40-годинного робочого тижня і затвердженим директором школи; виконувати накази та розпорядження завідуючої їдальні; у період канікул, який не збігається з відпусткою, виконує господарські та інші роботи в шкільній їдальні відповідно до розпоряджень директора школи та завідуючої їдальні; проходить інструктаж з техніки безпеки, охорони праці, виробничої санітарії і пожежної безпеки під керівництвом завідуючої їдальні та відповідних служб міста; Здійснює:
мийку посуду і приборів на посудомиючій машині та вручну;
готування миючих розчинів;
і обслуговує роботу миючої машини, проводить її чистку, мийку і дезинфекцію;
мийку посуду і приборів вручну; проводить мийку столового та кухонного посуду, його обтирання та просушування;
очищення брудного посуду від залишків їжі в контейнери для зберігання відходів;
доставку чистого посуду на роздачу; проходження медичного огляду відповідно графіку;
Має право на: ознайомлення із скаргами та іншими документами, які містять оцінку її роботи, надання щодо них пояснень; захист своїх інтересів самостійно і/чи через представника, в тому числі адвоката, у судовому порядку у випадку дисциплінарного чи службового розслідування; конфіденційність дисциплінарного (службового) розслідування, за винятком випадків, передбачених законом; висування вимог до керівника закладу (письмово та усно) щодо дотримання положень нормативних документів з організації харчування учнів; забезпечення спецодягом, миючими засобами, інвентарем що необхідний для організації харчування учнів; на обладнання робочого місця згідно з встановленими нормами, які забезпечують можливість виконання ним посадових обов'язків;
Відповідає: за економію шкільних енергоносіїв: світла, тепла, води; дотримання санітарно-гігієнічних вимог у шкільній їдальні; стан свого здоров'я під час роботи; за невиконання чи неналежне виконання без поважних причин Статусу і Правил внутрішнього трудового розпорядку школи, законних розпоряджень адміністрації і педагогічних працівників школи, а також посадових обов’язків, встановлених цією Інструкцією, в тому числі за невикористання наданих прав, лаборант несе дисциплінарну відповідальність у порядку, визначеному трудовим законодавством; за завдані школі чи учасникам навчального процесу у зв’язку з виконанням (невиконанням) своїх посадових обов’язків збитки лаборант несе відповідальність у порядку і в межах, визначених трудовим і/чи цивільним законодавством;
|
Категорія: Нарада при деректорі | Додав: Gorsky (09.12.2010)
|
Переглядів: 1139
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|